Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak sinein kullanılan bir kapıdır.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın vakaları birmebzul bünyeda en sık karşılaşılan ve önemli tehlikelere hız açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çalışma alanlarında eminğin sağlamlanması lakinçlanır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğru itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Kol konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın merdivenleri yapılırken makroliği konutlarda 80cm, topluma bariz dokumalarda 120cm, ali katlı büro binalarında 90cm oylumluliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Bununla bile Yangın Merdiveni Kapısı zirdaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen katmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile meri standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamele adımları umumiyetle şunları kucakerir:

Report this wiki page